2017-05-07, utrensning!

Flyttlåda innehållande två högtalare, dörr karm, linoleumgolv, delar av fler lådor i bakgrunden, Fotograf: Karl Larsson. www.karllarsson.seFlyttlåda innehållandes: Liten förstärkare sådan med kassett och CD, tom vinkartong, Fotograf: Karl Larsson, www.karllarsson.se

Genomgång av gamla saker som legat nedpackade under en längre tid, det är ganska så svårt för en samlare som jag att rensa ut. Det är allt för många saker som jag slängt försökt att ge eller i bästa (för egen del) sålt billigt för att bli av med som jag sedan ångrar. Att rensa ut då och då bygger på en idé om att livet skall kännas lite lättare för att en har gjort sig av med prylar som ej används längre. Själv tror jag att livet är lite mer komplext än så, att du blir inte så mycket gladare för att du gör dig av med en massa prylar. Som quick-fix kanske men va sjutton ångesten över att ha införskaffat dessa grejor ligger nog som en hinna där ändå. Mitt småländska jag är ändå ganska så noggrann över att “investera” i prylar som jag tänker mig använda, vilket såklart inte alltid är fallet, men om jag jämför med många andra så. Kanske har detta mer med min ekonomiska situation att göra än att jag skulle vara överdrivet mycket smartare än någon annan. Ekonomisk situation för konstnär dvs. att jävligt fattig ekonomiskt.
Hur som haver, denna utrensning 2017-05-07, blev nog ganska så lyckad, det blev mycket mer plats i källarförråd och sopberget fylldes på.
Kuriosa kring ljudanläggningen lite svårt att göra sig av med den, som varit med mig sedan 14-15 års åldern.
Alltså 1994-95, ha ha ha….

Canon 5D mr.II & EF 50 mm f. 1.2

FOTO/ PHOTO: KARL LARSSON (WWW.KARLLARSSON.SE)

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s